Heb je last van vage klachten, zoals vermoeidheid, mentale problemen, darmklachten, hormonale problemen, huidproblemen, heb je moeite met afvallen of wil je weten hoe je er lichamelijk voor staat?

Aan de hand van een Energetisch Morfologische Bloedtest (EMB) krijg je inzicht in eventuele energetische blokkades, tekorten en verstoringen in het lichaam. Hiermee kan ik het behandelplan optimaliseren, omdat ik dan precies weet wat jouw lichaam nodig heeft. Aan de hand van de uitslagen stel ik een orthomoleculair voedingsplan op en gaan wij samen werken aan lange termijn oplossingen om een zo vitaal en fit mogelijk lichaam te krijgen!

( *Vanwege corona is er ook de mogelijkheid om het geheel online te doen aan de hand van een speekseltest. De testkit wordt naar jou opgestuurd en ik leg aan de hand van een instructievideo uit hoe je de test af moet nemen en moet versturen. De uitslagen worden naar mij gestuurd, zodat ik een plan op kan stellen en de uitwerking kan verwerken. Juist in deze tijd is het erg belangrijk goed voor je lijf te zorgen, zodat je afweer optimaal is! )

Let op: De EMB Bloedtest is niet wetenschappelijk onderbouwd, echter zijn de orthomoleculaire adviezen wel wetenschappelijk onderbouwd.

De kosten van de EMB Bloedtest inclusief voedingsplan zijn €180 incl. BTW * Mijn consulten / bloedtesten worden niet door de verzekering vergoed.

EMB Bloedtest